Дизайн

Ключът към успеха на вашите идеи

 

Дизайнът е процес на създаване на визуални и функционални елементи, които са част от опаковката. Той играе важна роля в маркетинга и реализацията на продукта. Целта е потребителите да бъдат привлечени да купят изделието, което го прави привлекателен, разпознаваем и функционален.

Дизайнът на опаковки включва:

1. Графика и цветове: Изборът на цветове и графични елементи е от съществено значение. Те трябва да бъдат хармонични, да предизвикват емоции и да комуникират с целевата аудитория.

2. Лого и брандиране: Логото на компанията или бранда играе важна роля в дизайна на опаковката, тъй като е свързано със запомнянето на продукта и идентификацията му от потребителите.

3. Информация за продукта: Текстовата информация включва име на продукта, ключови характеристики, състав, инструкции за употреба, срок на годност и други важни данни.

4. Форма и материал на опаковката: Формата и материалът на опаковката също са съществени. Те могат да бъдат функционални, удобни за използване и да отразяват специфични характеристики на продукта.

5. Уникални продуктови елементи: Това може да включва специални структури, добавки или уникални елементи на опаковката, които привличат вниманието.

6. Целева аудитория: Дизайнът трябва да бъде насочен към целевата аудитория, като отчита предпочитанията, вкусовете и нуждите им.

7. Маркетингова стратегия: Опаковката трябва да бъде част от общата маркетингова стратегия на продукта, като участва в разпространението и рекламата му.

djuro
zapad food
mezzeto
gang
addict boutique
avenew
heron
potnik carpe diem
lenzas

полезно

Въпроси и отговори!

Можете ли да ни изготвите проект, ако нямаме лого?

Да! Заедно ще обсъдим вашата идея и ще предложим варианти за нейното изпълнение.

Каква информация е необходима за проекта?

От вас очакваме в писмен вид описание на поръчката с текст и снимки, ако са необходими.

Каква е разликата между дизайн и проект?

Дизайнът включва продуктовата концепция на вашето изделие. Проектът се изготвя спрямо тази концепция и специфичните параметри при производство.

Имаме готов дизайн. Можем ли да поръчаме опаковки без проект?

Необходимо е да ни изпратите файл във векторен формат.Ще изготвим проект, който трябва да одобрите.

Ще ни съдействате ли в избора на опаковка?

На разположение сме да обсъдим характеристиките на продукта и ще ви предложим подходящата опаковка.

Каква е цената за изготвяне на проект?

Всяка изготвена оферта от нас съдържа цени и условия на работа, които са съобразени с изискванията на клиента, спецификата и тиражите на изделието.

Пишете ни

3 + 9 =

България, гр.Пловдив
+359 895 954 805
office@s-art-design.com